Selecteer een pagina

Rugtraining op de Flexchair 

Voor pijnvrij leven heb je een goede rugconditie nodig. En voor veel dagelijkse bewegingen is een goede rompbalans (core-stability) belangrijk. 

Merk je dat je niet lang kunt zitten zonder pijn of ga je regelmatig door je rug, dan is de kans groot dat je kleine rugspieren hun werk niet goed doen.

Check je rompbalans en kom langs voor de Persoonlijke Actieve Rug (PAR) test op de Flexchair. Indien nodig starten we daarna met training van je kleine rugspiertjes op de Flexchair.

Heb je rugklachten of wil je rugklachten voorkomen? Maak dan zeker een afspraak!

Vision4Movement: gespecialiseerd in:

 

 • Voorkomen/verminderen rugklachten
 • Versterken conditie van je rug
 • Verbeteren rompbalans (core)
 • Actief zitten

Met Flexchairtraining:

 • Train je je buik- en kleine rugspieren
 • Verbeter je de conditie van je rug
 • Krijg je een actievere zithouding

 

De vijf kenmerken van  Vision4Movement

U
A

Luisterend oor en persoonlijke aanpak.

Uitleg over impact van je houding op klachten.

Altijd zoeken naar de oorzaak van klachten.

Aandacht voor werktaken en werkomgeving.

Ook in de toekomst klachten vrij.

Wat zeggen klanten over mij?

“Paula heeft de kunde om ‘achter’ mijn rugpijn te kijken en niets is haar te veel om uit te puzzelen wat de oorzaak van mijn klachten zou kunnen zijn. Ze heeft mij bijzonder geholpen door mee te kijken naar mijn beweegpatronen en daar veranderingen in aan te brengen waar nodig. Inmiddels gaat het hierdoor en door de oefeningen die ik mee krijg steeds beter met m’n rug. Ook ben ik me steeds meer bewust van m’n (foute) houding waardoor ik steeds meer mezelf kan corrigeren om pijn te voorkomen. Alle lof voor haar kundigheid!!”

N.N.

“Een vroeger klein trauma (ooit eens verstapt) en een zittend beroep: dat werkt niet mee. Toen de boel weer rechtgezet was bij de osteopaat voelde mijn rug toch nog óf alsof er een ijzeren staaf in zat, óf alsof de hele boel elk moment uit elkaar kon vallen. Dat was pijnlijk en belemmerde veel, en omdat ik geïntrigeerd was door de combinatie van bewegingswetenschap en fysio die Paula maakt kwam ik in deze praktijk terecht. Ik ben heel erg blij met Paula’s betrokkenheid en vakmanschap: met driekwart jaar (in het begin zelfs twee keer per week) bij haar trainen op de Flexchair, inzicht geven, observeren en steeds bijstellen heeft ze een enorm verschil gemaakt. Absolute aanrader!”

Mw. G. vd Linden, Den Haag

“Door een hernia had ik weinig flexibiliteit in mijn bekkenregio. Dat was erg lastig voor een goede zit en evenwicht op het paard. Met de oefeningen en begeleiding binnen korte tijd bijzonder goede resultaten behaald. Zit nu lekker en ontspannen op het paard. Een echte aanrader.”

Hr. RV, Den Haag

“Na 10 jaar van mijn rugpijn af! Hoe geweldig is dat. Niet te beschrijven en dat terwijl ik echt mijn bedenkingen had over het nut van de flexchair. Het blijkt dat dat in combinatie met de adviezen van Paula zeker werkt.”

Hr R. Gouda, Den Haag

Drs. Paula van ’t Spijker
fysiotherapeut en bewegingswetenschapper

Wie is Paula van ’t Spijker

 • Ik ben een puzzelende fysiotherapeut en ga altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten.
 • geef graag uitleg over hoe klachten ontstaan en over hoe je lichaam reageert op pijn en op niet goed of te weinig bewegen.
 • ben een betrokken fysiotherapeut met een luisterend oor die samen met jou aan de slag gaat. 
 • gericht op weer pijnvrij bewegen, ook in de toekomst.

Ik houd van bewegen en help graag anderen. Twee keer ben ik als vrijwilliger voor een periode werkzaam geweest in Roemenië. Wekelijks squash ik en train ik bij Fit20.

Verlang jij naar leven zonder nek- of rugpijn of wil je actiever zitten?